Šta je Business Central za mali biznis?

Business Central za mali biznis je stvoren kao odgovor na potrebu za novom vrstom poslovnog sistema i načina postavljanja i podešavanja koja ima smisla za male firme.

Prepoznali smo da postoje mala preduzeća koja mogu da imaju velike koristi od moćnog sistema kao što je Microsoft Dynamics 365 Business Central, ali im nije potrebno preobimno izveštavanje i podešavanje namenjeno većim, kompleksnijim kompanijama.

Ova mala preduzeća su snalažljiva, prilagodljiva i bez velike administracije i kao takva imaće koristi od brzog, pristupačnog uvođenja jednog ovakvog sistema. Potrebni su im plan uvođenja sistema, uputstva i alati kako bi mogli nesmetano da koriste sistem i vide korist koju donosi.

Business Central za mali biznis je podržan višegodišnjim iskustvom kompanije GoPro i u potpunosti prilagođen potrebama malih, rastućih firmi.

Business Central za mali biznis uključuje licence za poslovni sistem (Microsoft Dynamics 365 Business Central) i pakete usluga za uvođenje prilagođene Vašoj oblasti poslovanja kako bi Vaš sistem adekvatno funkcionisao.

Business Central za mali biznis Vam omogućava da koristite sopstvene resurse osnažujući Vas da sami podesite sistem pomoću jednostavnih uputstava, šablona i lakih smernica.

Naši paketi su dizajnirani za mala i srednja preduzeća koja u svom timu imaju nekoga ko je upoznat sa računovodstvom i sa lakoćom koristi tehnologiju. Ovaj koncept implementacije čini Vas proaktivnijim u procesu, a istovremeno ste potpomognuti velikim iskustvom kompanije GoPro. To će Vam omogućiti da iskoristite svoj potencijal za preciznije analiziranje i upravljanje performansama Vaše firme kao nikada do sada.

KORAK PO KORAK DO POSLOVNOG SISTEMA

BC za mali biznis Upitnik

Kratak upitnik

Popunite upitnik i proverite da li ste spremni za novi sistem i šta Vam je sve potrebno da krenete sa radom. Pošalji mi upitnik.

BC za mali biznis

Priprema sistema

U ovom koraku podešavamo sistem za Vašu firmu i pružamo Vam podršku kod unosa matičnih podataka i početnih stanja.

BC za mali biznis

Početak rada i obuka

Kada krenete sa radom u novom sistemu, pružamo Vam podršku tokom učenja kroz online portal i odgovaramo na Vaša pitanja.

BC za mali biznis

Podrška

Podrška nakon početka rada u sistemu podrazumeva našu dalju zajedničku saradnju i pomoć, kako bi se odgovorilo na sve dodatne nejasnoće oko korišćenja i omogućio olakšan rad u sistemu.

PRAVI IZBOR ZA VAŠ BIZNIS

Pripremljeni paketi za Vaše poslovanje

UNAPREDITE SVOJE POSLOVANJE DANAS

Sada je pravi trenutak za Vaš biznis