Ko smo mi?

Vaši eksperti za Business Central

Business Central za mali biznis je rešenje koje je napravila kompanija GoPro, vodeći Microsoft Gold partner u oblasti implementacije ERP rešenja.

GoPro čini tim od preko 70 iskusnih eksperata različitih profila u oblasti implementacije poslovnih informacionih rešenja, koji su upotrebom proverenih metodologija, procesa i alata pomogli brojnim kompanijama da rade efikasnije i bolje upravljaju poslovanjem.

Od 2009. godine radili smo na stotinama uspešnih projekata za domaće i svetske kompanije. Naše dugogodišnje iskustvo pomoglo nam je da prepoznamo potrebe tržišta i kreiramo rešenje specijalno za vas – mala (rastuća) preduzeća.

Detaljnije o kompaniji GoPro

Business Central za mali biznis je stvoren kao odgovor na potrebu tržišta za novom vrstom implementacije ERP-a. GoPro je prepoznao da postoje male i srednje firme kojima je potrebno spremno, provereno, fleksibilno, standardno, a pristupačno rešenje, koje mogu da dobiju odmah.

Business Central za mali biznis je omogućio da moćno ERP rešenje kao što je Microsoft Dynamics 365 Business Central, sada bude dostupno i malim firmama.
Uz brzu i jednostavnu implementaciju, fleksibilnost koja može da prati rast firme i proširenje delatnosti, prihvatljivu cenu, primere dobre svetske prakse koji su prožeti kroz sam sistem, usklađenost sa zakonima Republike Srbije, Business Central za mali biznis u ovom trenutku predstavlja najbolji mogući izbor za male firme koje imaju želju da dobro posluju i rastu.

Digitalizacija

Digitalna transformacija je danas standard za uspešno i efikasno poslovanje.

Svedoci smo činjenice da se sve više firmi ubrzano digitalizuje. Uslovi poslovanja i zahtevi tržišta su naterali mnoge da makar razmišljaju o tome. Uz pomoć rešenja Business Central za mali biznis i naših eksperata digitalizujte poslovanje svoje firme, radite bolje i efikasnije i ubrzajte svoj rast.

Ljudski faktor u IT-u

Business Central za mali biznis je tim u okviru GoPro-a, Microsoft-ovog zlatnog partnera i vrhunske kompanije za implementaciju velikih ERP projekata. U ERP industriji smo od 2009. godine. I iznad svega, ljude stavljamo na prvo mesto. Uključili smo ljudski faktor u IT. Naš visok procenat zadržanih klijenata pokazuje da naši kupci znaju da nikada nećemo odustati, sve dok ne budu zadovoljni sa onim što su dobili.

Više od računovodstva

Business Central je izuzetan u računovodstvu, ali je stvoren i za više od toga. Dizajniran je da ubrza vaše poslovanje tako da Vaše poslovanje može da se optimizuje i razvija. Naš tim pored Vašeg računovodstva razmišlja i o Vašim poslovnim operacijama i upravljanju poslovanjem. Dobijte mnogo više za Vaše poslovanje sa Business Central-om, dobijte više sa našim Business Centralom za mali biznis.

Inovacija

Business Central za mali biznis je na vrhu kada su u pitanju inovacije u softveru za vođenje poslovanja za mala preduzeća – primenjujemo ono što je bilo dostupno samo za velike kompanije i dajemo elemente koje mala preduzeća mogu da koriste. Inovacija je ono za šta se zalažemo i mi unosimo tu vrednost u Vaše poslovanje pomažući Vam da uvek budete ispred konkurencije.

PRAVI IZBOR ZA VAŠ BIZNIS

Pripremljeni paketi za Vaše poslovanje

MICROSOFT BUSINESS CENTRAL U MALOM PAKOVANJU

Svetsko rešenje za Vašu malu firmu