Šta je Business Central?

Business Central, najbolje rešenje za vođenje poslovanja namenjeno malim firmama

Microsoft Dynamics 365 Business Central je ERP sistem, deo Microsoft ekosistema, vrhunsko poslovno rešenje koje nudi moćno, a istovremeno povoljno rešenje koje može biti posebno i fleksibilno prilagođeno potrebama firme i koje će se razvijati zajedno sa njom.

Zaokruženo rešenje za upravljanje finansijama, operacijama, prodajom i kupcima, skladištima i proizvodnjom, odlična prilika za lak prelazak sa programa za računovodstvo i zastarelih ERP sistema.

Microsoft ekosistem je skup aplikacija koje je moguće na jednostavan način integrisati u jedinstvenu funkcionalnu celinu. Prava vrednost zapravo leži u tome da su aplikacije kompatibilne, odlično se uklapaju i savršeno funkcionišu zajedno, kao i to da iza njih stoji najveći proizvođač softvera na svetu kompanija Microsoft.

Business Central je najbolja moguća investicija koja će menadžmentu i zaposlenima pružiti moćan alat za savladavanje izazova zahtevnog tržišta i veliku prednost nad konkurencijom.

Brz protok informacija, automatizacija i unapređenje poslovnih procesa, moćan sistem izveštavanja i integrisanost ovog ERP rešenja, pomoći će u povećanju produktivnosti i kvalitetnijim odlukama kompanije.

Uvođenje najbolje prakse u Vaše poslovanje

Business Central ima pregledan korisnički interfejs, čist je, jednostavan za navigaciju, jednostavan za personalizovanje i nudi moćne funkcije kao što je Excel integracija u različitim prikazima. Dokumenti kao što su faktura, ponude itd. zasnivaju se na Microsoft Word-u, i veoma su laki za održavanje.

Jedan od najefektnijih poboljšanja je integracija sa emailom kroz Outlook. Kada šaljemo ili primamo email u Outlooku, možemo da kliknemo na ikonu Business Central da bismo prikazali informacije kao što su prodaja, otvorene porudžbine itd. Možemo da izvršimo potpuni poslovni proces od početka do kraja, a da nijednog trenutka ne napustimo Outlook. Na primer, predstavnik prodaje prima email u kojem se traži ponuda i bez napuštanja emaila može da generiše ponudu i da je pošalje. Ako primalac odgovori i zatraži da napravi porudžbinu možete jednim klikom da email prebacite u porudžbinu ili fakturu. Ovo predstavlja veoma moćan princip i možemo da očekujemo da vrlo brzo postane „zlatni standard“ u ERP sistemima.

Takođe, potpuno je podržan rad sa mobilnih uređaja, bilo da su u pitanju Apple, Android ili Microsoft platforme.

PowerBI, alat za izveštavanje, je uveden u Business Central na velika vrata. Postoje čak i besplatni sadržaji sa puno unapred ugrađenih pregleda i izveštaja.
Pomoć u odlučivanju takođe sjajno funkcioniše u Business Central-u. Na primer, ako pripremamo ponudu za prodaju određenog artikla, ako bi ta količina premašila raspoložive zalihe prikazuje se upozorenje. Postoji i deo Power BI koji prikazuje trendove, istorijske podatke i daje predviđanja. Za pripreme sastanaka tu je Send to Powerpoint funkcionalnost koja obezbeđuje da u okviru prezentacije možemo da radimo dublji pregled podataka koji su prikazani direktno do izvora u Business Central-u.

Microsoft objedinjava poslovne aplikacije u Microsoft Dynamics 365 omogućavajući kompanijama da smanje broj sistema koje koriste. To rešava mnogo izazova oko boljeg upravljanja poslovnim procesima, većeg uspeha na tržištu onih kompanija koje ga koriste i mnogo većih mogućnosti u oblasti izveštavanja i poslovne inteligencije.

GoPro, kao višegodišnji Microsoft partner, prepoznao je mogućnosti koje Business Central rešenje može da pruži malim firmama, a da cena implementacije i korišćenja bude za njih prihvatljiva.

Tako je nastao proizvod Business Central za mali biznis koji je korisnicima ponuđen u tri osnovna paketa – Finansije, Trgovina, Proizvodnja i montaža.

PRAVI IZBOR ZA VAŠ BIZNIS

Pripremljeni paketi za Vaše poslovanje

UNAPREDITE SVOJE POSLOVANJE DANAS

Sada je pravi trenutak za Vaš biznis